La universitat d'estiu de l'UdA inclou la formació sobre la nova tecnologia 'blockchain'

La tercera edició arriba amb una àmplia oferta de cursos d’estiu emmarcats en diverses àrees del coneixement

Torna l'Aula d'Estiu, la universitat d'estiu de l'UdA. La tercera edició arriba amb una àmplia oferta de cursos d’estiu emmarcats en diverses àrees del coneixement per a tots els públics, des d’estudiants i professionals de l’ensenyament a qualsevol persona interessada. La preinscripció i matrícula es formalitza a través del formulari en línia al web uda.ad.

Del 7 de juny al 5 de juliol, hi ha a l’abast del públic una tria de cursos de cinc temàtiques específiques diferents. Destaquen, per exemple, la formació sobre la nova tecnologia 'blockchain' o el seminari sobre alimentació en situacions d’estrès, així com la fotografia terapèutica, full de càlcul avançat i la pràctica reflexiva com a eina d'aprenentatge.

Les classes es fan íntegrament a la Universitat d’Andorra, i es lliurarà un certificat d’assistència per a cada curs a les persones que assisteixin al 80% de les sessions. Per als estudiants, a més, l’assistència està acreditada per l'UdA amb crèdits europeus de lliure elecció, en proporció a la durada del curs.

  • Etiquetes