Societat 25/02/2021

Vallnord-Pal Arinsal resol la situació contractual dels monitors

Després de contactar individualment amb tots els treballadors que havien demanat ajudes socials, l’estació ha pogut posar en ERTO un total d'11 persones

ARA Andorra
1 min
Pal Arinsal, aquest diumenge. / VALLNORD

La MassanaDesprés de diverses reunions i de contactes personals amb els treballadors que tenien dret a rebre la subvenció de Govern, Vallnord-Pal Arinsal ha contractat i posat en ERTO onze persones, de les quals set monitors, un maquinista, un agent d’explotació, una secretaria d’escola i una mainadera. Amb aquesta acció, informa el domini, es dona per tancada la situació del personal que no s’havia pogut contractar o que, tot i haver rebut tota la informació per part d’EMAP, no havien rebut ajudes d’Afers Socials. L’equip de Vallnord-Pal Arinsal ha contactat de forma individual amb tots els treballadors que van demanar el seu certificat d’ajuda per conèixer l’estat de la seva situació. Finalment han estat onze els que han decidit optar pels ERTO mentre que els altres s’han acollit a les ajudes socials del Govern.

 

Tant la presidenta d’EMAP, Olga Molné, com el director general, Josep Marticella, volen remarcar que des del primer moment s’ha estat en contacte amb els afectats per intentar trobar solucions. La mateixa cònsol major ha anat informant personalment al representant del col·lectiu sobre els contactes mantinguts amb el Govern per tal d’agilitzar les ajudes i per instar el decret que permetés l’ampliació dels ERTOs.

stats