Publicitat
Publicitat

30 varietats diferents a la Fira de la cervesa

Aquest divendres s'ha inaugurat la Fira de la cervesa i romandrà oberta fins diumenge a les tres de la tarda. A més, Albert Espinosa ha signat les seves obres a Illa Carlemany

Com ja és tradició a Alemanya se celebra l''Ocktoberfest’ commemorant el mes de la cervesa i per això Illa Carlemany amb la col·laboració del Departament d’Agricultura i l’ambaixada espanyola aquest cap de setmana ha organitzat la Fira de la cervesa artesana. Aquest divendres s’ha inaugurat l’espai amb vuit estands; dos productors de cervesa d’Andorra (Boris Beer i Alpha) i sis fabricades a Catalunya com la Guineu, La Calavera, Popaire o Catalan Brewery, entre d’altres. En total els més curiosos podran degustar fins a 30 estils de cervesa diferents. La fira romandrà oberta fins diumenge a les tres de la tarda i per aquells que ho vulguin podran acompanyar la cervesa amb una degustació de tapes. El gerent del centre comercial Illa Carlemany, Pablo Vivancos, ha assegurat que “la idea és que si surt bé seguim fent aquesta fira, en un futur combinar la cervesa amb altres coses com per exemple, la gastronomia”.

La productora de cervesa andorrana, Alpha, ha creat set estils de cervesa de gust diferent, una per a cada parròquia. Cada botella inclou un codi QR amb informació de la llegenda de la parròquia. Per exemple, ‘Sant Corneli’ d’Ordino, ‘El barranc dels dimonis’ a Escaldes o ‘El testament del llop’ a Andorra la Vella. El productor de la cervesa, Antoni Medina, ha assegurat que “amb aquesta fira volem donar a conèixer que hi ha molts tipus de cervesa”. Tot i així la cervesa andorrana és especial per l’aigua que tenim al país “les parròquies altes tenen una molt bona aigua i això és molt important, hem notat molt canvi en el gust”.

Albert Espinosa signa les seves obres a Illa Carlemany

Albert Espinosa ha visitat el Principat per signar el seu darrer llibre ‘El món blau estima el teu caos’. L’escriptor i guionista català s’ha pogut veure aquest divendres a la planta zero de l’edifici d’Illa Carlemany. Espinosa ha superat en tres ocasions la malaltia del càncer i des d’aleshores narra amb un estil càlid, humà i proper. El guionista de la reconeguda sèrie de Televisió de Catalunya ‘Polseres Vermelles’ ha estat les 18.30 a les 20 hores enfeinat dedicant els seus llibres als seus lectors més fidels.