Un veí d'Encamp mor ofegat en una platja d'Alacant

El cos de l'home, de 39 anys , va ser trobat després d'hores de recerca

Un home de 39 anys de nacionalitat portuguesa i resident a Encamp ha perdut la vida aquest dimarts a la platja de les Ortigues de Guardamar del Segura (Alacant), un indret que es troba al costat de Torrevella, on estiuejava. El cos sense vida de l'home, que ha mort ofegat, va ser trobat pels equips de rescat després quatre hores i mitja de recerca.

Fonts de la Creu Roja consultades pel diari 'Información' indiquen que es va activar un dispositiu de recerca integrat per socorristes, motos aquàtiques, una embarcació de salvament marítim de Creu Roja i efectius de la guàrdia civil, als quals es van unir un helicòpter i bussos, per cercar l'home, que havia desaparegut mentre es banyava al mar al migdia. Quatre hores i mitja després es va trobar el cos i malgrat l'equip mèdic va intentar reanimar-lo va ser impossible i es va certificar la seva defunció.

L'alerta, continua la mateixa informació, va ser donada a les 12.44 hores per la filla del difunt, que va alertar que havia perdut de vista l'home mentre es banyava. Un cop rescatat, el cos va ser traslladat a l'institut anatòmic forense per determinar les causes de la mort.

En el moment dels fets el servei de salvament estava operatiu i el mar es trobava en calma, malgrat la Creu Roja havia alertat que s'hissava de la bandera groga ja que al llarg del dia es preveia que amb l'entrada de vents la situació de la mar empitjorés.