Una víctima mortal en un accident a la Massana

El sinistre ha tingut lloc cap a les sis de la tarda, quan dos vehicles amb matrícula andorrana han topat frontalment

Una persona ha mort en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a la Massana, a la CG3, a la carretera que uneix Ordino i la Massana, a prop de la cruïlla de l'Aldosa. El sinistre ha tingut lloc cap a les sis de la tarda, quan dos vehicles amb matrícula andorrana –un tot terreny i una camioneta– han topat frontalment per causes que s'estan investigant. En tot cas, semblaria que un dels dos vehicles hauria envaït l'altre carril.

La víctima mortal és un dels cinc ocupants de la camioneta, tots personal d'una empresa de treballs públics que havien acabat la seva jornada laboral. Dels altres quatre ocupants del vehicle, dos han resultat ferits greument i dos menys greus, i han estat traslladats a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Un dels ferits greus ha estat trasllat en helicòpter a l'hospital Sant Pau de Barcelona per ser atès de les fractures facials que ha patit en la topada. L'altre ferit greu, de 70 anys, ha hagut de ser intervingut per les fractures que ha sofert en l'accident. Les altres dues persones estan estables, tot i que s'han quedat ingressades. La persona que conduïa el tot terreny ha resultat ferida lleument.

Diverses dotacions de bombers, policia i servei de circulació s'han desplaçat al lloc dels fets. Els bombers han hagut de treure les víctimes dels vehicles, on havien quedat atrapades. El trànsit s'ha desviat durant un parell d'hores per Anyós i la Massana i s'ha restablert amb normalitat cap a les nou del vespre. La via s'ha hagut de netejar de la sorra que ha quedat estesa al llarg de la calçada.