Societat 28/06/2021

'Vine i agafa aire', la proposta d'Andorra la Vella

La campanya televisiva arrenca aquest dilluns i s'allarga tot el mes de juliol

ANA
1 min
Una de les imatges del vídeo.

Andorra la VellaAmb l'objectiu de contribuir a donar un impuls a l'arribada de turistes, el comú d'Andorra la Vella ha decidit reeditar, per segon estiu consecutiu, la campanya de televisió 'Vine i agafa aire', que es podrà veure des d'aquest dilluns i durant el juliol en diverses televisions dels territoris veïns.

En concret, segons informen des del comú, l'espot televisiu es difon a la desconnexió regional per Occitània de France 3, a Televisió de Catalunya, Telemadrid, Aragón TV i À punt -la televisió autonòmica valenciana-. La peça mostra una parella de visitants a Andorra la Vella, on gaudeixen de la natura, el passeig i les compres després de poder treure's la mascareta a l'aire lliure i agafar oxigen.

Aquesta acció, que té un cost global de 75.000 euros, es duu a terme, incideixen des de la corporació comunal, "per oferir un impuls addicional al teixit comercial i empresarial de la parròquia i contribuir a la reactivació econòmica després de la crisi sanitària de la Covid-19". La campanya es concep com una nova mesura per acompanyar els negocis d'Andorra la Vella i ser un complement a la campanya genèrica d'Andorra Turisme.

stats