Publicitat
Publicitat

Les xarxes denuncien una agressió per violència de gènere

La víctima va rebre diversos cops que van requerir d’assistència mèdica i també el control d'un metge forense, que en va determinar l'atac

L’empresa de gastronomia del Principat, El Rebots del Padrí, ha denunciat a través de les xarxes socials l’agressió masclista que ha rebut una de les seves treballadores a mans de la seva parella. L’afer ha passat aquest dimarts i unes hores després l’empresa andorrana publicava un estat al Facebook rebutjant l’agressió i explicant que la dona agredida ha rebut assistència psicològica i material per part de l’administració pública.

 

La víctima va rebre diversos cops que van requerir l’assistència mèdica i també el control d'un metge forense, que en va determinar l’agressió. Immediatament després, la dona va denunciar els fets a la policia. Actualment, la dona es troba de baixa laboral però el gerent del Rebost del Padrí, Pep Escolà, assegura que es podrà reincorporar a la feina la setmana que ve. “El millor que li pot passar és tornar a la normalitat i fer un sopar tots els de la feina el primer dia que torni”, ha assegurat.  

Etiquetes