La xifra de persones mortes per la Covid-19 ja arriba a vuit

Els casos positius s'enfilen als 370, dels quals n'hi ha 352 actius

La xifra de persones mortes arran de la Covid-19 ja s'eleva a vuit persones, després de la mort que ha confirmat aquest dilluns al vespre el ministre portaveu, Eric Jover, que ha actualitzat les xifres de l'impacte del virus ja que aquest dilluns al migdia, quan ha comparegut el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, encara no estaven disponibles els resultats. D'aquesta manera, Jover ha destacat que la xifra de positius se situa en 370 casos, dels quals n'hi ha actius 352, una xifra que representa un increment de 30 respecte de les dades que s'havien facilitat el diumenge.

Cal destacar que aquest dilluns al matí el titular de Salut havia confirmat una setena mort, la d’una persona del Cedre que estava ingressada a l’hospital i aquesta tarda s'ha afegit la que ha anunciat el ministre portaveu, de la qual no han transcendit els detalls. A aquesta xifres cal afegir deu altes que també s'han confirmat en les darreres hores.

Jover ha tornat a donar el condol, en nom del Govern, a les famílies de persones que han perdut un ésser estimat arran de la malaltia i ha remarcat que lamenten la pèrdua i més en les circumstàncies actuals, en què aquests familiars no poden estar al costat dels malalts.