Societat 30/07/2019

El Zamora reconeix els mèrits esportius de l'Andorra

El conseller delegat del club castellà ha indicat que el seu equip va realitzar la transferència dels diners però una confusió en el número de compte va fer que no arribés a temps al compte de la federació

Carles Alonso
2 min
El Conseller Delegat del Zamora Club de Futbol, Alfredo Ruiz. / ZCF.

Andorra la VellaEl Zamora CF, un dels equips que optava a la plaça de Segona B que va deixar el Reus pel descens administratiu a causa de la seva situació econòmica, ha reconegut aquest dimarts a la tarda que els mèrits esportius de l'Andorra són els que li han permès aconseguir el lloc deixat per l'equip català.

El conseller delegat del Zamora CF, Alfredo Ruiz, ha declarat en roda de premsa que el conjunt blanc-i-vermell "no es posarà en una situació incòmoda" i accepta la decisió adoptada per la Real Federació Espanyola de Futbol, que aquest dilluns va concedir la plaça a l'Andorra.

Sobre aquest tema, ha assegurat que la reglamentació actual "és com és" i els "drets esportius estaven clars", ja que l'Andorra podia considerar-se amb caràcter general un club de Tercera Divisió, malgrat haver ascendit a aquesta categoria en l'última campanya, i aquest club "prevalia sobre qualsevol altre".

Segons el parer d'Alfredo Ruiz, "la prevalença" de l'Andorra era "clara" i els membres de la Real Federació Espanyola de Futbol han explicat al conjunt zamorà "molt professionalment" la decisió d'adjudicar la plaça vacant al club andorrà enfront dels altres aspirants.

Sobre l'import de més de 400.000 euros que havien d'aportar els equips que aspiressin a pujar a Segona B, el conseller delegat del Zamora CF ha indicat que el seu equip va realitzar la transferència dels diners però una confusió en el número de compte va fer que no arribés a temps al compte de la federació.

Alfredo Ruiz ha assenyalat que el president de la federació, Alfredo Rubiales, estarà pròximament a Zamora i que el club blanc-i-vermell gestiona amb l'RFEF la disputa en l'estadi zamorà Ruta de la Plata d'un partit oficial de la selecció espanyola sub-21 i un altre de la selecció absoluta femenina de futbol.

stats