Societat 16/03/2020

Zona blava gratuïta a Sant Julià

Durant la situació de crisi actual els serveis de circulació de la parròquia aturen els controls d'estacionament

Agència Ana
1 min
Avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria. / COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià de LòriaEl comú de Sant Julià, a través d'un comunicat, ha informat que continuen sense activitat la Llar de Lòria, l'Escola Bressol l'Espill, el Centre cultural i de congressos lauredià, el Centre esportiu i l'oficina de Turisme de la plaça Laurèdia. Entre les noves mesures, el servei de circulació de la parròquia ha aturat els controls d'estacionament mentre duri la situació actual i totes les zones blaves de la parròquia resten exemptes de pagament. D'altra banda, a partir d'aquest dimarts, els professors d'infantil de l'Escola d'Art oferiran continguts a través de les xarxes socials amb l'objectiu de donar idees d'activitats plàstiques o receptes fàcils que les famílies puguin fer a casa amb materials i productes quotidians amb els nens.

A més, l'horari d'atenció al públic que vulgui fer algun tràmit al comú passa a ser de les 8 a les 15 hores i es restringeix a tràmits urgents, prenent les mesures de seguretat i assegurant una distància mínima entre els treballadors i els ciutadans. En aquest sentit, tots els treballadors públics que tinguin infants o persones grans al seu càrrec tindran flexibilitat horària i es facilitarà el telebrall. Tot i així, podran ser requerits per situacions d'emergència per realitzar tasques i activitats diferents de les habituals del seu lloc de treball.

Aquestes noves accions se sumen a les que ja es van prendre aquest passat diumenge en el marc d'una junta de govern extraordinària per tal de contenir la transmissió de la Covid-19, així com evitar la propagació de la malaltia i protegir els col·lectius més vulnerables.

stats