Successos 16/08/2022

Les càmeres mostren que el cotxe de l'accident mortal va creuar dos carrils i va impactar la moto en una maniobra sense sentit

Una de les teories és que el conductor es va quedar dormit al volant

ARA Andorra
1 min
Imatge de la moto en primer terme i el cotxe blanc darrere de la furgonerta d'emergències.

Sant Julià de LòriaLes imatges de les càmeres de Mobilitat mostren el moment en què va tenir lloc l'accident mortal ahir al vespre a la carretera general 1 en la zona de la Margineda. Segons fonts properes al cas, el vídeo de Mobilitat recull que el Ford Mondeo circulava en direcció Andorra la Vella i de cop, sense cap element estrany en les imatges, va fer un cop de volant i va travessar els dos carrils contraris. La moto circulava de forma correcta pel carril de més a la dreta. Cap dels dos vehicles, segons les imatges, anava a una velocitat més alta del que correspon en aquell tram.

Imatge del cotxe contra el mur després de creuar dos carrils contraris.

La policia, segons les mateixes fonts, no entén el motiu d'una maniobra que no té cap sentit i s'estava a l'espera que el conductor expliqui la raó del cop de volant. El fet que hagi donat positiu en drogues tampoc justifica un moviment tan brusc. Una de les possibilitats és que s'hagués quedat adormit al volant i el cotxe hagués anat directe cap a l'esquerra sense cap control.

El conductor del turisme implicat -Ford Mondeo-, amb matrícula del Principat, va ser inicialment ingressat ahir al centre hospitalari per les ferides que va patir en el xoc contra el mur. Aquest matí ha estat donat d'alta i després de constatar en les proves analítiques que era positiu en el test de drogues tòxiques ha estat detingut. Se l'acusa de delictes contra la vida -homicidi per imprudència-, i contra la seguretat col·lectiva.

stats