'Cap a un nou hivern de rècord', a la portada del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres

Els preparatius de la nova temporada d'hivern per part de les estacions d'esquí centren el nou suplement de l'ARA dedicat a Andorra que es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres 22 de novembre. L'especial desgrana les inversions i les novetats que han preparat els dominis, les previsions optimistes que tenen de cara a la nova campanya d'esquí, i també els canvis interns que estan patint les societats que exploten els dos dominis esquiables del país: Grandvalira i Vallnord.

L'especial també aborda el projecte de creació del primer casino del país, una aspiració que es remunta des de mitjans del segle XIX, i dona el detall de les ofertes que s'hi han presentat, així com els criteris amb els quals es basarà el Govern per escollir a quina societat atorga la llicència.

Com no podia ser d'una altra manera, el suplement -el 22è dedicat a Andorra- fa especial èmfasi en els esdeveniments que tindran lloc les pròximes setmanes al país, com són les jornades d'Innovació i Noves Tecnologies (INNTEC) i, molt especialment, en les activitats nadalenques. Així, un dels esdeveniments estrella durant aquesta recta final de l'any és el Poblet de Nadal, que tindrà lloc a Andorra la Vella del 25 de novembre al 7 de gener.

Finalment, la contraportada està dedicada a l'entrevista a dos dels membres de Persefone, un grup musical d'Andorra que triomfa en els circuits 'metal' d'Europa i el Japó.