Suplement 24/10/2017

"Andorra, país de mobilitzacions?" a la portada del nou suplement de l'ARA Andorra

L'especial es pot trobar als quioscos amb el Diari ARA d'aquest dimecres

ARA Andorra
1 min
Portada del suplement 21 de l'ARA Andorra

Andorra la VellaEl suplement número 21 de l'ARA Andorra, que aquest dimecres es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA, aborda com a tema central les mobilitzacions socials al país, en què diferents veus reflexionen sobre els motius pels quals són més aviat escasses i les fites que s'han assolit en els últims anys gràcies a l'acció ciutadana. La qüestió s'aborda coincidint amb les diverses concentracions que han reunit centenars de persones per mostrar la seva solidaritat amb Catalunya.

D'altra banda, l'especial inclou un reportatge sobre la imminent implementació de la nova normativa que impulsa el Govern per reduir l'ús de les bosses de plàstic, que entrarà en vigor el mes de novembre.

També s'aborda la problemàtica que viu Andorra arran de la manca d'oferta i l'encariment dels pisos de lloguer. A més, el nou suplement dona a conèixer el programa de la Creu Roja de formació dels infants en primers auxilis, que ha convertit Andorra en el primer país d'Europa en fer formació contínua a l'escola sobre aquesta matèria.

Finalment, la contraportada està dedicada com sempre a l'entrevista, en aquest cas al nou fitxatge del MoraBanc Andorra, l'eslové Jaka Blazic, que aquest estiu ha aconseguit l'Eurobasket amb la seva selecció i que arriba al Principat després de dos anys jugant amb el Baskonia.

stats