Internacional 24/10/2018

Un home amb un peu amputat en ensorrar-se una escala mecànica del metro de Roma

La fiscalia ha obert una investigació de l'espectacular accident, en què hi ha hagut 20 ferits

Efe
1 min
Captura del vídeo registrat per un passatger i difós a Twitter.

RomaAlmenys vint persones van resultar ferides ahir, una amb un peu amputat, després que s'ensorrés una escala mecànica al metro de Roma. El succés es va produir a la parada de Repubblica, a prop de l'estació de Termini, i la majoria dels afectats són russos que eren a la ciutat pel partit de la Champions entre el Roma i el CSKA de Moscou. Hi ha, a més, almenys set persones amb fractures i traumatismes que també han sigut ingressades en centres hospitalaris de la capital italiana.

En les imatges difoses a les xarxes socials es veu com l'escala, plena de gent, accelera sobtadament i els passatgers van caient amuntegats a la sortida.

L'alcaldessa de Roma, Virginia Raggi, va explicar en un vídeo publicat a les xarxes socials que, d'acord amb les primeres reconstruccions dels fets i després d'escoltar els testimonis d'afectats, l'escala s'hauria ensorrat després que un grup de gent ballés i saltés. "Intentarem comprendre què ha passat i estem a disposició dels ferits i de les famílies", ha subratllat.

La Fiscalia de Roma ha obert una investigació per aclarir els fets. També l'entitat que gestiona el transport de Roma, Atac, portarà a terme la seva pròpia instrucció.

stats