Societat 02/07/2021

Caldea posa en marxa una campanya de promoció de cara a l'estiu

ARA Andorra
2 min
Una imatge de la campanya.

Escaldes-EngordanyNecessitem tranquil·litat, calma, relax i distensió. Però també alegria, color, experiències i diversió. Aquest és un dels missatges de la nova campanya d’estiu que posa en marxa Caldea. Es vol mostrar al visitant que Caldea té molt a oferir, a més de les seves singulars aigües termals. La campanya d’estiu, sota el lema ‘SSSPAAACTACULAR’, dona el tret de sortida aquest divendres a mitjans televisius forans, així com a través de formats digitals, amb l’objectiu, sobretot, d’arribar a mercats de proximitat.

Caldea encara aquest estiu a ple rendiment, amb el termolúdic, Orígens i Inúu oberts. També ho està la que s’està convertint en la principal atracció del termolúdic, la llacuna panoràmica exterior que permet sobrevolar el riu. Així mateix, i des del 3 de juliol, s’afegirà a l’oferta de Caldea Likids, la zona reservada per a infants de 3 a 8 anys, per introduir-los al món del termoludisme.

També està plenament operativa l’oferta de restauració. A la vegada, i acompanyant totes les experiències d’oci i desconnexió, roman obert el servei de tractaments i massatges de l’spa. Tot plegat es complementarà aquest estiu amb una àmplia agenda d’espectacles, música en directe, animacions i més sorpreses que s’aniran desvetllant les properes setmanes.

La campanya de Caldea vol deixar enrere un període complicat i tornar a il·lusionar. Vol transmetre que, després d’un any de confinament és necessària la tranquil·litat, calma i distensió. Però també l’alegria, les experiències i la diversió. A més, ho fa amb totes les mesures d’higiene i control de propagació del virus consolidades. Així, es mantenen algunes mesures de control i prevenció del virus com la limitació de l’aforament al 50% a totes les instal·lacions, la col·locació de dispensadors de gel hidroalcohòlic per tot el centre, l’ús obligatori de la mascareta aquàtica en interiors (la mascareta està inclosa amb el preu de l’entrada), i la renovació diària de les aigües, combinada amb el seu tractament amb desinfectants d’alt espectre innocus per a la pell. Pel que fa als restaurants, l’ús màxim de persones per taula queda reservat a vuit.

stats