Societat 11/06/2021

Caldea encara l'estiu amb l'objectiu de sobrepassar les 200.000 entrades venudes

El termolúdic presenta novetats com l'espectacle 'Lunna' o els còctels acrobàtics a Inúu

2 min
Miguel Pedregal i Rosa Gili, aquest divendres a Caldea.

Escaldes-EngordanyCaldea ha reobert aquest divendres el termolúdic amb l'objectiu de sobrepassar, enguany, les 200.000 entrades venudes el 2020, tot i que la xifra quedaria encara lluny de les 400.000 anuals que s'acostumaven a vendre en l'època anterior a la pandèmia. El director general de Caldea, Miguel Pedregal, ha reconegut una caiguda d'ingressos del 40%, però, al mateix temps, s'ha mostrat esperançat de la temporada d'estiu que ha començat aquest divendres, amb l'ull posat als mercats de proximitat, sobretot el català i el del sud de França. "El cop ha estat importantíssim, ja que estàvem acostumats a donar bones notícies i a parlar de creixements, i ara del que hem de parlar és d'això que ha passat, i no podem amagar que el cop ha estat enorme".

La temporada d'estiu s'inicia amb novetats, entre les quals destaca l'espectacle 'Lunna', del 17 de juliol al 28 d'agost, amb doble sessió, una de matí (12 hores) i una altra de nit (21.20 hores), una proposta amb dos acròbates de teles i la música en directe del violinista Javi Lin, amb jocs de llums i d’aigua. Per la seva part, Inúu proposa els 'Cocktail Nights', un espectacle de 'pole dance' amb la música en directe del mateix Lin a les 21 hores i amb el servei de bar de còctels acrobàtics a la terrassa d’Inúu de les 21 a les 22.30 hores. Pel que fa a gastronomia, Caldea estrena un nou restaurant de cuina mediterrània que sota el nom Blu incorporarà a la carta plats saludables i que obrirà les seves portes el 15 de juny.

Quant a tractaments i tallers 'wellness', Caldea compta amb una extensa carta de massatges i de rituals orientals, i aquest estiu amplia la carta de tractaments de bellesa amb nous programes facials i corporals de la marca francesa de cosmètica professional Sothys, i també es tornen a incorporar els tractaments Duo. A més, es continuaran oferint els tallers de 'wellness' per als clients d'Inúu de ioga, nutrició, bols tibetans, perfums i degustació de tes.

L'spa termal obre amb un 50% de l'aforament permès i la obligació de dur mascareta a l'interior de les llacunes. Amb l'objectiu de captar l'atenció dels turistes, la direcció ha dissenyat una campanya de publicitat de cara a aquest estiu i també per al proper hivern, amb un pressupost de 400.000 euros. "El nivell de reserves és fluix però ara la gent reserva a última hora, així que tenim bones expectatives, hem d'aprofitar la bona oportunitat de ser una destinació propera per als turistes dels països veïns", ha afirmat Pedregal. El termolúdic estarà obert de 10 a 22 hores durant el mes de juliol (els dissabtes fins les 24 hores), mentre que a l'agost tancarà cada dia a les 12 de la nit. Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants de 3 a 8 anys, reobrirà les portes el 3 de juliol fins el 12 de setembre, de 10 a 15 hores.

L'hotel haurà d'esperar

Pel que fa al futur hotel que s'ha de construir a la torre de Caldea, de 80 metres d'alçada, comptarà amb 14 plantes i 40 habitacions, i encara està per determinar la data d'inici de les obres. La presidenta de SEMTEE i cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha afirmat que "s'hi està treballant intensament, però Caldea és un bé del comú i per això estem sotmesos als procediments administratius propis de l'àmbit públic, i això provoca que hi hagi una feina més extensa en aquest aspecte, perquè no hi hagi cap dubte en les decisions que es prenguin, i ara estem molt a punt de tancar la part jurídica". Quant al concurs arquitectònic, de moment s'ha suspès, però es reprendrà quan estigui enllestida aquesta primera fase, tot i que l'interès dels arquitectes està sent significatiu.

stats