Societat 23/04/2022

Una vuitantena de padrins encampadans celebren la Diada de Sant Jordi

El comú ha repartit roses i llibres entre els assistents

ANA
1 min
El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d'Encamp, Nino Marot, reparteix roses i llibres entre els assistents.

EncampAmb motiu de la Diada de Sant Jordi i després de dos anys de restriccions, el comú d'Encamp ha organitzat aquest dissabte un dinar amb la gent gran de la parròquia en el qual hi han participat una vuitantena de padrins i padrines. La cita ha tingut lloc a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural de la parròquia i ha comptat amb un càtering de la mà de l'hotel Exe Prisma.

Tot just abans de començar l'àpat, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica encampadà, Nino Marot, acompanyat d'altres membres del comú, ha volgut oferir un detall als assistents amb motiu de la festivitat. Així, el conseller ha entregat una rosa a les dones i un llibre i un bolígraf als homes per tal que recordin la cita.

Posteriorment, s'ha donat pas a una sessió de ball a càrrec del grup Euphoria, que ha acabat d'amenitzar la trobada. Cal destacar que fins ara Encamp celebrava un berenar amb la gent gran de la parròquia per Sant Jordi, malgrat que enguany s'ha apostat per un dinar aprofitant el descens de la incidència del coronavirus al Principat i l'eliminació de les restriccions sanitàries.

Un moment del dinar de Sant Jordi celebrat aquest dissabte a Encamp.
Un moment del dinar de Sant Jordi celebrat aquest dissabte a Encamp.
stats