'Bienvenues, ça c'est la France' (4-0)

Les amfitriones golegen Corea del Sud després d'una primera meitat exquisida en el duel inaugural

i
Natalia Arroyo

BarcelonaDifícilment es podia viure un debut més màgic al Mundial de França. Ahir al Parc dels Prínceps de París jugava la selecció amfitriona contra Corea del Sud i les franceses van protagonitzar 45 minuts magnífics. Autènticament espectaculars. Tan espectaculars que França va sentenciar el partit ja a la mitja part, amb un 3-0 que no va donar cap opció a les seves rivals asiàtiques, que, tot i que van intentar seguir competint a la segona meitat, van acabar caient per 4-0. "Bienvenues, ça c'est la France", semblaven voler dir les locals, presentant candidatura al títol a totes les seleccions participants.

L'escenari potser va intimidar Corea, que va ser una resistència massa dèbil per a les amfitriones. L'equip de Yoon Deok-yeo amb prou feines va sortir del seu camp, absolutament ofegat pel conjunt local. Empeses per un públic entregadíssim a la festa, eufòric i cridaner, les franceses van sortir en tromba i en dos minuts ja s'havien vist tres xuts i un córner. La primera diana va marcar-la Le Sommer al minut 9, rematant una centrada d'Henry des de la dreta. La mobilitat de les jugadores del Lió eren constants, les coreanes no tenien resposta a tant dinamisme. França va mantenir el ritme alt, d'ocasions i córners, i després que el VAR –que s'aplicarà per primer cop en un torneig femení– anul·lés un gol de Mbock per fora de joc, va fer el segon i tercer gol a través del cap de Renard. La gegantina central francesa va rematar a plaer les centrades de Thiney, en el 2-0, i de Majri en el 3-0, per liquidar el matx.

Cargando
No hay anuncios

La segona meitat va tenir poca història. Com que tot estava fet, França va jugar a mig gas. La millor ocasió havia sigut per a Lee Mina, que va perdonar el gol de l'honor coreà, i a les acaballes Henry va completar el triomf local.