Dos bols de sopa de ceba / GETTY

Sopa de ceba, un èxit amb secrets

La seva versió clàssica resisteix tot i admetre originals variacions contemporànies

Sònia Cano Sansa, a l'hort d'on surten les fruites amb les quals El Pastador fa les seves melmelades. / EL PASTADOR

Les cinc receptes de cuina més visitades de l'any

Us presentem les cinc notícies amb més visualitzacions del 'site' gastronomia

Safata de canelons / PERE VIRGILI

Canelons: guia per cuinar-los a casa amb èxit

Us expliquem els trucs de tres cuiners de renom per preparar aquesta recepta tradicional

La imatge promocional de la campanya. / COMÚ DE LA MASSANA

'Del restaurant a casa'

La Massana impulsa una nova acció per promocionar els restaurants de la parròquia

Crema de garrofes per untar pa / Ariadna Fotografia

Garrofes, d'aliment en època de penúries a redescobriment gurmet

Aquest fruit viu una demanda creixent i una renovada mirada gastronòmica

La imatge promocional de l'Andorra a taula. / UHA

L'Andorra a taula es manté "contra vent i marea"

La UHA ha apostat per mantenir la cita gastronòmica malgrat les restriccions existents

Com es fan els panellets de pinyons, xocolata, ametlla i cirera? Recepta del pastisser Èric Ortuño

Com es fan els panellets de pinyons, xocolata, ametlla i cirera? Recepta del pastisser Èric Ortuño

El pastisser de L'Atelier de Barcelona explica com es poden fer a casa els dolços típics de la Castanyada

Una ampolla de vi amb el tradicional tap de suro / Vinventions

El vi, amb tap de suro, de rosca o en llauna?

El material utilitzat per contenir-lo no pressuposa per si sol que el vi sigui bo o dolent

Com es fa l'amanida de tomàquets amb crema de formatge i olivada? Recepta del restaurant Les Cols d'Olot / ARA

Amanida de tomàquets amb crema de formatge i olivada. Recepta del restaurant Les Cols d'Olot

Les cuineres Martina Puigvert i Fina Puigdevall expliquen com fer-la a casa

¿Amb quina salsa has de menjar els espaguetis?

¿Amb quina salsa has de menjar els espaguetis?

A Itàlia a cada tipus de pasta li correspon una salsa ideal. Us expliquem els secrets d’aquesta norma

Arròs d’ibèrics

Arròs d’ibèrics

Una recepta per al cap de setmana

Peus de porc i gambes / DAVID ARQUIMBAU

Mar i muntanya, el cim de la gastronomia

Són els guisats i els arrossos més desitjats, que fan festa però alhora necessiten una mà destra per respectar i unir el gust i la textura de cada un dels productes

Lassi de mango

La volta al món en 5 begudes d’estiu

L’època de calor és un bon moment per experimentar i descobrir algunes de les barreges fredes que triomfen més enllà de casa nostra

1. Aquest estiu també es pot gaudir dels bolets. 2. El cuiner Josep Maria Pallejà.  3 i 4. Caneló farcit.  5. Arròs caldós

Tocats pels bolets, també a l’estiu

Els boletaires asseguren que aquesta temporada estival els ceps, els rossinyols i les trompetes estan en el seu millor moment. Els cuiners proposen cuinar-los en arrossos, canelons o saltats

Els millors plats de festa major

Els millors plats de festa major

Us proposem un recorregut des dels Pirineus fins a les illes Balears pels plats, salats i dolços, que celebren les festes grosses

La influencer Laura Ponts proposa un aperitiu a base de meló i pernil / LAURA PONTS

Quatre aperitius d’estiu per triomfar

Quatre ‘influencers’ gastronòmics ens proposen aperitius fàcils i frescos pels dies de calor

Preparació d'escudella a un restaurant de la Massana. / COMÚ DE LA MASSANA

L'escudella, als restaurants

La Massana impulsa una iniciativa perquè enguany el tradicional plat es pugui degustar als establiments de la parròquia

Ampolla de Castillo Ygay

El millor vi del món arriba a Andorra

Castillo Ygay Gran Reserva Especial 2010, de la bodega Marqués de Murrieta

Albergínia farcida amb crema de iogurt i magrana / TERESA CARLES

La magrana: la passió vermella de la tardor

Amb moscatell fa una combinació ben clàssica. I amb albergínies, amb carbassa rostida, en coca amb pernil ibèric i fins i tot en vinagretes, ben moderna

Un grapat de castanyes / GETTY

La castanya, un ingredient versàtil més enllà de la castanyada

Els cuiners reivindiquen aquest fruit sec que combina molt bé amb tot tipus de plats

Un plat preparat en una carmanyola / GETTY

'Batch cooking', l'aliat perfecte de la tornada a la rutina

Cuinar un dia per a tota la setmana, una manera d'organitzar-se, menjar millor i més barat

Care Santos amb una coca

Lletres cuinades a foc viu

Els escriptors Carlota Gurt, Care Santos, Eva Baltasar, Jenn Díaz, Maite Carranza, Manuel Baixauli i Xavier Bosch expliquen com fan aparèixer la gastronomia en la seva obra per passió vital, impossible d’amagar quan escriuen

Cuinem en família: Com es fa el pastís de maduixa? Video

Cuinem en família: com es fa el pastís de maduixa?

Els germans Max i Charlotte Guilland Garriga expliquen com preparar-lo a casa

Unes tallades de síndria

Meló, mores i síndria, al plat

Amanides, postres, melmelades o sopes fredes són algunes de les propostes dels cuiners per assaborir aquestes fruites d’estiu

El xef Marc Gascons amb una rascassa / DAVID BORRAT

Quin peix toca menjar ara?

Els peixos també tenen una temporada marcada, malgrat que molta gent no ho sap. Us expliquem quins són propis de l’estiu i com preparar-los

PELLS DE PATATA FREGIDES AMB SALSA Video

Com fer pells de patata fregides amb salsa? Recepta del restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin

El cuiner Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona, revela els trucs per fer-les

Lasanya vegetal crua Video

Lasanya vegetal crua

Enciam a la brasa amb escames de bacallà salat Video

Enciam a la brasa amb escames de bacallà salat

Pa amb oli sal i xocolata Video

Pa amb oli sal i xocolata

REVISTES