
Sopa de ceba, un èxit amb secrets
Barcelona
La seva versió clàssica resisteix tot i admetre originals variacions contemporànies

Les cinc receptes de cuina més visitades de l'any
Andorra la Vella
Us presentem les cinc notícies amb més visualitzacions del 'site' gastronomia

Canelons: guia per cuinar-los a casa amb èxit
Barcelona
Us expliquem els trucs de tres cuiners de renom per preparar aquesta recepta tradicional

'Del restaurant a casa'
La Massana
La Massana impulsa una nova acció per promocionar els restaurants de la parròquia

Garrofes, d'aliment en època de penúries a redescobriment gurmet
Aquest fruit viu una demanda creixent i una renovada mirada gastronòmica

L'Andorra a taula es manté "contra vent i marea"
Andorra la Vella
La UHA ha apostat per mantenir la cita gastronòmica malgrat les restriccions existents

Com es fan els panellets de pinyons, xocolata, ametlla i cirera? Recepta del pastisser Èric Ortuño
El pastisser de L'Atelier de Barcelona explica com es poden fer a casa els dolços típics de la Castanyada

El vi, amb tap de suro, de rosca o en llauna?
El material utilitzat per contenir-lo no pressuposa per si sol que el vi sigui bo o dolent

Amanida de tomàquets amb crema de formatge i olivada. Recepta del restaurant Les Cols d'Olot
Les cuineres Martina Puigvert i Fina Puigdevall expliquen com fer-la a casa

¿Amb quina salsa has de menjar els espaguetis?
Barcelona
A Itàlia a cada tipus de pasta li correspon una salsa ideal. Us expliquem els secrets d’aquesta norma

Arròs d’ibèrics
Una recepta per al cap de setmana

Mar i muntanya, el cim de la gastronomia
Palafrugell
Són els guisats i els arrossos més desitjats, que fan festa però alhora necessiten una mà destra per respectar i unir el gust i la textura de cada un dels productes

La volta al món en 5 begudes d’estiu
Barcelona
L’època de calor és un bon moment per experimentar i descobrir algunes de les barreges fredes que triomfen més enllà de casa nostra

Tocats pels bolets, també a l’estiu
Barcelona
Els boletaires asseguren que aquesta temporada estival els ceps, els rossinyols i les trompetes estan en el seu millor moment. Els cuiners proposen cuinar-los en arrossos, canelons o saltats

Els millors plats de festa major
Us proposem un recorregut des dels Pirineus fins a les illes Balears pels plats, salats i dolços, que celebren les festes grosses

Quatre aperitius d’estiu per triomfar
Barcelona
Quatre ‘influencers’ gastronòmics ens proposen aperitius fàcils i frescos pels dies de calor

L'escudella, als restaurants
Andorra la Vella
La Massana impulsa una iniciativa perquè enguany el tradicional plat es pugui degustar als establiments de la parròquia

El millor vi del món arriba a Andorra
Andorra la Vella
Castillo Ygay Gran Reserva Especial 2010, de la bodega Marqués de Murrieta

La magrana: la passió vermella de la tardor
Barcelona
Amb moscatell fa una combinació ben clàssica. I amb albergínies, amb carbassa rostida, en coca amb pernil ibèric i fins i tot en vinagretes, ben moderna

La castanya, un ingredient versàtil més enllà de la castanyada
Barcelona
Els cuiners reivindiquen aquest fruit sec que combina molt bé amb tot tipus de plats

'Batch cooking', l'aliat perfecte de la tornada a la rutina
Barcelona
Cuinar un dia per a tota la setmana, una manera d'organitzar-se, menjar millor i més barat

Lletres cuinades a foc viu
Barcelona
Els escriptors Carlota Gurt, Care Santos, Eva Baltasar, Jenn Díaz, Maite Carranza, Manuel Baixauli i Xavier Bosch expliquen com fan aparèixer la gastronomia en la seva obra per passió vital, impossible d’amagar quan escriuen

Cuinem en família: com es fa el pastís de maduixa?
Barcelona
Els germans Max i Charlotte Guilland Garriga expliquen com preparar-lo a casa

Meló, mores i síndria, al plat
Barcelona
Amanides, postres, melmelades o sopes fredes són algunes de les propostes dels cuiners per assaborir aquestes fruites d’estiu

Quin peix toca menjar ara?
Els peixos també tenen una temporada marcada, malgrat que molta gent no ho sap. Us expliquem quins són propis de l’estiu i com preparar-los

Com fer pells de patata fregides amb salsa? Recepta del restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin
Barcelona
El cuiner Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona, revela els trucs per fer-les

Lasanya vegetal crua
Barcelona

Com seran els nous hàbits alimentaris?
Barcelona

Pa amb oli sal i xocolata
Barcelona
ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Guerra al sucre?
Andorra la Vella

La cúrcuma, superaliment o colorant alimentari?
Andorra la Vella

Com depurar el nostre cos dels excessos nadalencs
Andorra la Vella

El 'boom' de les begudes (llets) vegetals: n'hi ha per a tant?
Andorra la Vella

Els cereals, indispensables a l’esmorzar...però quins?
Andorra la Vella

Els llegums, també a l'estiu i com a millors aliats per perdre pes
Andorra la Vella
REVISTES
