La influencer Laura Ponts proposa un aperitiu a base de meló i pernil / LAURA PONTS

Quatre aperitius d’estiu per triomfar

Quatre ‘influencers’ gastronòmics ens proposen aperitius fàcils i frescos pels dies de calor

Fer coques de Sant Joan a casa és possible

Fer coques de Sant Joan a casa és possible

Dos ‘cuinetes’, Jordi Mercadé i Anna Genís, expliquen com elaborar les diferents variants de la protagonista de totes les taules per a la revetlla

Avancem-nos a l’estiu fent gelats!

Avancem-nos a l’estiu fent gelats!

Truita de musclos Video

Com fer truita de musclos? Recepta del cuiner Marc Dinarès, del restaurant La Taverna del Ciri

El cuiner Marc Dinarès, cap de cuina del restaurant La Taverna del Ciri, explica com preparar a casa una truita ben singular, inspirada en la tortilla de camarones del xef Ángel León, de Cadis

Una parella prenent un cafè

Tots els secrets del cafè

Truita lletja de bacallà Video

Truita lletja de bacallà

'Ajoblanco' amb 'coulis' de cireres Video

'Ajoblanco' amb 'coulis' de cireres

Pasta amb mongeta tendra i salsa de ruca

Pasta amb mongeta tendra i salsa de ruca

Aquests dies de confinament molta gent ha començat a fer pa a casa

Pa, els trucs definitius per fer-ne a casa

El xef Marc Gascons amb una rascassa / DAVID BORRAT

Quin peix toca menjar ara?

Els peixos també tenen una temporada marcada, malgrat que molta gent no ho sap. Us expliquem quins són propis de l’estiu i com preparar-los

PELLS DE PATATA FREGIDES AMB SALSA Video

Com fer pells de patata fregides amb salsa? Recepta del restaurant Disfrutar, amb dues estrelles Michelin

El cuiner Eduard Xatruch, del restaurant Disfrutar de Barcelona, revela els trucs per fer-les

Lasanya vegetal crua Video

Lasanya vegetal crua

Enciam a la brasa amb escames de bacallà salat Video

Enciam a la brasa amb escames de bacallà salat

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla Video

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla

Pa amb oli sal i xocolata Video

Pa amb oli sal i xocolata

Dues receptes d'estiu amb Roberto Corella Video

Dues receptes d'estiu amb Roberto Corella

Els cinc vins recomanats.

Cinc vins per beure confinats

REVISTES