Política11/12/2018

L'advocat de Puigdemont visita Andorra

Boye es mostra poc satisfet de l'estada al Principat

J. R. B.

Andorra la VellaLa Batllia ha tingut aquest dilluns la visita d'un advocat mediàtic i popular, que és un dels màxims responsables de la defensa del president català a l'exili, Carles Puigdemont. Es tracta del xilè Gonzalo Boye, que ha visitat les instal·lacions de la Batllia acompanyat de l'advocat andorrà Josep Anton Silvestre. No ha trascendit el motiu d'aquesta estada a Andorra.

Boye també defensa a Bèlgica el músic mallorquí conegut amb el sobrenom de Valtonyc.

En un comentari a Twitter, Boye no sembla gaire entusiasmat de la seva visita a les dependències judicials o del resultat de la informació que suposadament buscava. Concretament afirma: "Intensa i profitos jornada amb els companys de @j_a_silvestre que, lamentablement, em va servir per comprovar que a Andorra han copiat tot allò dolent".

Cargando
No hay anuncios

Des que va començar a llaurar-se la fama com a lletrat, durant el judici de l'11-M, no para d'acumular casos mediàtics i molt controvertits: 'cas Guantánamo', en el qual es va querellar contra sis assessors del president George Bush; 'cas 4 F', en el qual va defensar l'activista antisistema Rodrigo Lanza, condemnat a cinc anys de presó per agredir un guàrdia urbà de Barcelona que va quedar en estat vegetatiu; es va presentar al 'cas Bárcenas' per querellar-se contra l'extresorer del PP; defensa d'Edward Snowden, exagent de la CIA acusat pel govern dels Estats Units; defensa de Tania Sánchez, dirigent de Podem que va ser absolta després d'haver estat acusada de tràfic d'influències; a la fi de 2017 va passar a formar part de la defensa del president de la Generalitat Carles Puigdemont, acusat de rebel·lió i sedició.