Política25/10/2019

Agrupament Encampadà es presenta amb Esther Vidal i Joan Masjoan

Daniel Torres ocuparà el tercer lloc

Ara Andorra

Andorra la VellaEl que va començar amb un sopar impulsat per un grup heterogeni on es trobaven des de Joan Sans i Pere Marsenyach a Valentí Martí passant per Àlex Arnó, Joan Masjoan, Dani Torres o Miquel Alís (fill) va culminar aquest dijous a la nit amb la creació d’una llista electoral que concorrerà als comicis amb el nom d’Agrupament Encampadà. Fonts properes al moviment han indicat que la treballadora del comú Esther Vidal i l’històric polític de la parròquia Joan Masjoan estaran en la dupla inicial, mentre que Daniel Torres ocuparà el tercer lloc. Per a la resta de llocs de la candidatura es disposa de noms suficients, però no hi ha encara fixat l’ordre definitiu. Aquest grup va intentar fer una aproximació a terceravia per si hi havia opcions d’integrar algun membre en la plataforma, però l’acord finalment no ha pogut concretar-se.

La presència d’Agrupament Encampadà situa en tres les llistes a Encamp, a falta de saber si finalment terceravia podrà o no presentar candidatura. Ho està treballant amb la participació activa d’Íngrid Ruiz i Olga Martínez que van formar el tàndem que es va presentar per a la territorial en les darreres eleccions generals. Fins el cap de setmana no estarà clar si són tres o quatre llistes les que competeixen perquè no està clar que terceravia disposi de suficients candidats. En les darreres generals la formació va fer a Encamp el pitjor resultat de tot el país amb poc més d’un 4% dels vots.

Cargando
No hay anuncios

Pels Demòcrates la candidatura l’encapçalen Laura Mas i Joan Miquel Rascagneres, mentre que pel PS el cap de llista és David Rios.