Política13/09/2018

El comú d’Andorra la Vella renova el suport al MoraBanc Andorra

El club ha obsequiat la cònsol major amb una samarreta de la nova temporada personalitzada

Ara Andorra

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han renovat aquest dijous el conveni que els permetrà mantenir la col·laboració durant tota la temporada 2018-2019.

Aquest acord servirà perquè el comú d’Andorra la Vella pugui promocionar la parròquia i els seus atractius en el marc de la temporada als suports publicitaris de què disposa el club, i perquè, alhora, el BCA apropi més la pràctica del bàsquet a la ciutadania a través dels diferents espais esportius i turístics de la parròquia, com per exemple a la Fira d’Andorra la Vella.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el president del club, Gorka Aixàs, s'han mostrat satisfets per la renovació de l’acord, fruit del qual, el proper 23 de setembre, a les onze del matí, tindrà lloc la festa de presentació de l'equip en un acte obert a tothom a l'avinguda Meritxell, davant de la seu de MoraBanc.

Cargando
No hay anuncios

Durant l’acte de signatura, el club ha obsequiat la cònsol major amb una samarreta de la nova temporada personalitzada i el comú ha fet entrega al club d’un llibre d’imatges de la parròquia.