Actualitat
Política09/09/2022

El Copríncep episcopal transmet un missatge de condol a Carles III

Es va enviar ahir al vespre, instants després de conèixer la defunció de la monarca britànica

ARA Andorra

Andorra la VellaAhir al vespre, l'arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra va enviar un Missatge de condol al Rei Carles III, Rei del Regne Unit i Irlanda del Nord, per la defunció de la seva mare, la Reina Elisabet II.

El text fonamentalment diu:

"En conèixer la trista notícia de la mort de Sa Majestat l'estimada Reina Isabel II, i mare de V.M., us faig arribar en nom propi, en el del Govern del Principat d'Andorra i en el de les Institucions i el Poble Andorrà, les nostres més profundes condolences i les nostres pregàries pel seu repòs etern, en la pau de Déu en qui sempre ha cregut i confiat.

Cargando
No hay anuncios

Us prego transmeteu a tota la Família Reial, al vostre Govern i al Poble del Regne Unit i Irlanda del Nord la nostra expressió de condol i solidaritat.

Estem convençuts que la capacitat de lideratge i l'esperit de servei a la Corona i al Poble que ha mostrat S.M. la Reina Elisabet durant tot el seu llarg i fecund regnat, seran sempre un exemple inspirador que perdurarà en la història de la vostra estimada Nació.

Cargando
No hay anuncios

Des del Principat d'Andorra ens unim als Vostres sentiments de dolor i de pèrdua així com els del Vostre Poble, i elevem pregàries al Senyor pel seu repòs etern.

Amb unió dels nostres dos Pobles, saludo la Vostra Majestat amb tot l'afecte".