Política24/09/2016

Martí agraeix a Ban Ki-moon els seus 10 anys dedicats a divulgar els valors de les Nacions Unides

El cap de Govern ha obsequiat el secretari general de l'ONU amb el Joc de l’Oca de la Casa de la Vall

Ana

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí, acompanyat del ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i de l'ambaixadora Elisenda Vives, s'ha reunit aquest dissabte amb el secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, que serà rellevat a finals d'aquest any. Martí li ha mostrat la seva gratitud, en nom del poble andorrà, per la seva dècada de mandat dedicada a la divulgació dels objectius de les Nacions Unides i per la seva contribució en la defensa dels drets humans fonamentals, del desarmament i del desenvolupament sostenible.

El Govern ha informat que durant la reunió amb Ban Ki-moon, coincidint amb la seva darrera Assemblea General de l'ONU, han comentat el contingut del debat general del 71è plenari de l’Assemblea General. Un cop més, Martí i Saboya, han reafirmat el compromís d'Andorra amb les polítiques internacionals en matèria de cooperació, de sostenibilitat i a favor de l’educació com a eina de diàleg i d’inclusió en una societat cada cop més diversa.

Cargando
No hay anuncios

Martí ha regalat a Ban ki-moon, en nom del Govern d’Andorra i del Consell General, un exemplar del Joc de l’Oca de la Casa de la Vall. El cap de Govern li ha explicat al secretari general que a través del joc podrà fer un recorregut per la història d’Andorra i les seves institucions. El mandatari de les Nacions Unides ha pogut descobrir que en una de les caselles apareix la seva figura en la visita que va realitzar a Andorra l’abril del 2013, com una de les fites històriques importants de la història recent del Principat.