Política22/11/2019

Soldeu acollirà la 1a reunió de ministres d'Afers Exteriors que se celebra a Andorra

La cita està prevista pel pròxim 26 de novembre i comptarà amb representants de 22 països

Agència Ana

Andorra la VellaRepresentants de 22 països de la Comunitat Iberoamericana es reuniran el pròxim 26 de novembre en la primera trobada de ministres d'Afers Exteriors que se celebrarà a Soldeu. La ministerial s'emmarca dins de la 27a Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de govern que tindrà lloc el novembre de 2020 a Andorra sota el títol 'Innovació per al desenvolupament sostenible-Objectiu 2030'.

Els ministres d'Andorra, Espanya, Guatemala, Hondures, Nicaragua, Portugal i la República Dominicana, així com tres viceministres i altres alts representants dels diferents països d'Iberoamèrica treballaran i debatran sobre diferents temes.

Cargando
No hay anuncios

La voluntat d'Andorra, així com de la Secretaria Pro Tempore, és impulsar la innovació a Iberoamèrica i posar-la al servei de l'acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la intenció de provocar aquells canvis, no solament tecnològics, que generin una reacció, tant en el sector públic com en el conjunt de les societats, i un efecte accelerador en la consecució dels diferents objectius, considerant el desenvolupament sostenible des de les dimensions social, cultural, educativa, mediambiental i econòmica.