El xef Ezequiel Goldschmidt, al capdavant dels fogons de Vallnord Ordino Arcalís
Goldschmidt té 38 anys i des dels 16 es dedica a la gastronomia i s'ha especialitzat en gastronomia per a destinacions de neu i muntanya
Andorra la VellaAquesta temporada l’estació de Vallnord Ordino Arcalís té com a director gastronòmic Ezequiel Goldschmidt, que dirigeix el conjunt de restaurants d’aquest domini esquiable. El primer que ha fet Ezequiel Goldschmidt en arribar a Vallnord Ordino Arcalís ha estat contractar tres xefs experimentats per a tot l’any. Tal com explica Goldschmidt, es tracta d’una aposta clara per la qualitat “als restaurants de Vallnord Ordino Arcalís no comprem productes processats, tret de les patates fregides, que, per volum, és inviable que siguin fresques, de la mateixa manera que renunciem als congelats. Apostem pel producte fresc i fet a casa”.
De nacionalitat argentina, Goldschmidt té 38 anys i des dels 16 es dedica a la gastronomia. De pare pastisser i avi forner, va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de l’Argentina i es va especialitzar en gastronomia per a destinacions de neu i muntanya. Durant tres anys va ser cap de cuina a l’estació argentina de Las Leñas i, des d’aleshores, ho ha estat per a altres estacions, com ara La Pinilla, a Segòvia; o Soldeu - el Tarter, a Grandvalira. Durant un any i mig va treballar amb Ferran Adrià als fogons d’El Bulli.
Per la seva banda, el domini de Vallnord Pal Arinsal també aposta per la gastronomia i aquesta temporada ha renovat els restaurants i les terrasses, que, en total, ja sumen onze establiments. Alguns dels espais de restauració més capdavanters a Pal són: l’Entrecote, l’Expresso, el Rústic, el Self Service, La Taverna, o el Xiringuito. Vallnord Pal Arinsal també ofereix la possibilitat de viatjar amb una Ratrac amb una cabina de 20 places abans de sopar a 2.052 metres d’altitud o el Paincocotte, reconegut amb la medalla d’or al concurs Lépine Européen d’Estrasburg 2014 (#DegustaelNord).