Societat 08/07/2024

Mitjans forans difonen oferta laboral a Andorra amb salaris molt superior a la mitjana europea

Les ofertes laborals per a persones sense estudis són diverses, principalment a Andorra la Vella, i inclouen sectors com el comerç, l'hostaleria i la construcció

ARA Andorra
1 min
Una vista aèria d'Andorra.

Andorra la VellaAndorra s'ha convertit en un atractiu destí per a creadors de contingut que busquen beneficis fiscals, però també per a aquells que cerquen feina sense estudis acadèmics avançats. Conegut pels seus avantatges fiscals i una economia basada en el turisme de muntanya i el comerç, ofereix oportunitats laborals amb salaris competitius de fins a 1.800 euros mensuals.

Segons El Confidencial, les ofertes laborals per a persones sense estudis són diverses, principalment a Andorra la Vella, i inclouen sectors com el comerç, l'hostaleria i la construcció. Es valora la flexibilitat, la disposició per aprendre i els coneixements de català. Un exemple destacat és el d'encofrador, amb un salari de 1.800 euros mensuals sense requerir estudis previs, tot i que l'experiència és apreciada.

Treballar a Andorra també implica conèixer aspectes culturals i lingüístics. El català és l'idioma oficial, però l'espanyol i el francès són freqüentment utilitzats, facilitant la integració però augmentant la competència. Les ofertes de feina es poden consultar i sol·licitar a l'oficina d'ocupació del Principat.

Les notícies també presenten altres ofertes laborals amb salaris entre 1.300 i 1.600 euros, com les de dependenta de supermercat o cuiner, que no requereixen estudis previs. Tot i que El Confidencial destaca aquestes oportunitats, cal ser crític i considerar que molts d'aquests treballs poden no oferir la mateixa estabilitat o condicions laborals que altres opcions amb més requisits acadèmics.

stats