L'Ara Andorra és un mitjà creat per un grup d'empresaris andorrans que, tot i ser conscients que la crisi del periodisme i l'esgotament del model estan a l'ordre del dia, hem volgut fer un pas endavant i crear un nou mitjà de comunicació, un projecte periodístic innovador, seguint les passes de l'ARA, en clau andorrana però que s'adreça als lectors de tots els territoris de parla catalana.

L'edició andorrana de l'ARA vol ser un nou concepte informatiu a l'abast de tots aquells que volen conèixer i compartir tot allò que passa a Andorra. A través de suplements temàtics en paper i del portal informatiu ara.ad, el projecte neix amb la vocació d'explicar l'actualitat del Principat d'Andorra més enllà de les seves fronteres des del rigor, la immediatesa, la proximitat i el multiformat.

El nostre objectiu és explicar Andorra -sovint una gran desconeguda- al públic català, amb els canvis que està patint, les seves especificitats i la manera de viure de la societat andorrana. De fet, la posada en marxa d'aquest nou projecte arriba en un moment en què Andorra està experimentant grans canvis a escala social, econòmica i fiscal per tal de situar-se al mateix nivell dels països veïns. L'obertura econòmica, l'acostament a la Unió Europea, l'homologació del marc fiscal o la diversificació turística són alguns dels exemples de les reformes que estan transformant el país i que des d'aquesta nova aventura volem donar a conèixer i ser-ne el referent informatiu.

L'Ara Andorra vol ser un mitjà en positiu, amb vocació de servei públic i conscient de la responsabilitat que els mitjans de comunicació tenim avui dia davant l’opinió pública.

Volem ser un altaveu de la societat andorrana, donant cabuda a tots els actors del teixit econòmic i empresarial, al món de l’esport, de la cultura, del talent andorrà i a totes les persones que cada dia ajuden a construir la nostra Andorra. D'aquesta manera, volem donar més protagonisme als lectors i a la societat, tal com ha aconseguit l'ARA, creant una comunitat d'opinadors i lectors.