Tendències
Societat05/12/2023

Un Nadal ben dolç

La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra et porta a taula les postres més artesanes

Redacció

Una gran selecció de torrons, xocolates, panettones i polvorons es donen cita durant aquests dies a la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra. Ningú es podrà resistir a tota aquesta simfonia de sabors que s'escampen pels diferents racons del centre comercial.

Els torrons dels quals disposa Pyrénées Andorra rendeixen homenatge a la tradició. Des del clàssic torró d'ametlla fins a opcions més innovadores com el torró de xocolata i taronja. Cada mos és una explosió de textures i aromes que estableixen una connexió directa amb l'autenticitat de Nadal. De la mateixa manera que ho fan les xocolates.

Cargando
No hay anuncios

Sense perdre de vista la tradició, els polvorons tampoc poden faltar a taula. Els polvorons Felipe II, amb la seva textura esmicolable i gust d'ametlla, són un clàssic que ens recorda la calidesa i l'autenticitat de les festes. La seva recepta és ben senzilla (farina de blat, sucre glaç, llard i farina d'ametlla Marcona), però algun secret amaga per merèixer aquest èxit que va passant de generació en generació.

Un altre dels productes que s'han colat a les taules nadalenques són els panettones que donen un toc italià als àpats nadalencs. A Pyrénées Andorra es poden trobar els panettones Bonifanti, una joia de la rebosteria italiana ue arriben a les prestatgeries del centre per portar la tradició més festiva. Amb fruites confitades, nous i una esponjositat inigualable, aquests panettones són l'acompanyament perfecte per a les celebracions nadalenques.

Cargando
No hay anuncios
Panettones de Pyrénées Andorra