Publicitat
Publicitat

El Ballet de Moscou torna a Andorra amb 'El llac dels cignes'

L'actuació de la companyia tindrà lloc dimarts 25 d'abril al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

El Ballet de Moscou arriba novament a Andorra la Vella aquest dimarts 25 d’abril en el marc de la seva gira de primavera i ho fa amb el gran clàssic 'El llac dels cignes'. Cristina i Alexei Terentiev seran els solistes del ballet en l’obra més representada de la dansa clàssica.

El ballarí i coreògraf rus Timur Fayziev va fundar la companyia del Ballet de Moscou l'any 1989, format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolxoi o l'Stanislavski. El Ballet de Moscou va ser elegit per Rudolf Nureiev, el 1991, per a la seva darrera gira per Europa. Avui dia és una de les companyies més importants i internacionals de Rússia, amb més de seixanta gires arreu del món.

El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens en què destaquen títols com 'El llac dels cignes', 'El Trencanous', 'La bella dorment', 'El somni d’una nit d’estiu', i les últimes produccions 'Carmen', 'Don Quixot' i 'Romeu i Julieta'.

La companyia porta en aquesta ocasió al Centre de Congressos d’Andorra la Vella un gran nombre de ballarins joves, promeses de la dansa russa, encapçalats pels solistes Cristina i Alexei Terentiev. Tal com apunta Fayziev, busquen “artistes complets, amb una tècnica excel·lent i amb capacitat per ficar-se dins el personatge i commoure l’espectador; la tècnica per si sola no serveix”.

Les entrades per a 'El llac dels cignes' estan a la venda al web  www.4tickets.es/balletdemoscu a un preu de 38 euros.