Política 09/12/2014

El PS vol suprimir les fases I i II del vial de Sant Julià del projecte de pressupost

També vol destinar 1,5 milions de la partida de construcció del projecte de la cruïlla CS340 al Serrat per construir una estació d'autobusos nacional

Ana
1 min
David Rios en roda de premsa / M.T.

Andorra la VellaEl grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat una esmena a la totalitat al projecte de llei del pressupost per al 2015, a més de catorze esmenes parcials.

Els socialdemòcrates proposen suprimir les referències a la fase I i II de la desviació de Sant Julià del projecte de llei del pressupost ja que consideren que és una obra "que no es pot assumir econòmicament" a més de pensar que és "innecessària" ja que les aglomeracions de vehicles són "escasses". Finalment, també assenyalen que aquesta obra condemna al centre de Sant Julià a l'"abandó" de la mateixa manera que el vial d'Encamp va provocar "la decadència econòmica" del poble.

Una altra de les esmenes socialdemòcrates proposa reduir la partida de construcció del projecte de la cruïlla CS340 al Serrat en 1,5 milions d'euros per iniciar la construcció d'una estació d'autobusos nacional. En aquesta línia, també es demana que es redueixi la partida destinada a la pavimentació en benefici de la renovació de l'antiga caserna de bombers per convertir-la en un parc tecnològic.

Entre les catorze esmenes presentades, el PS proposa incloure la reducció a dos mesos del preavís per a la resolució anticipada dels contractes d'arrendaments comercials ja que consideren que és una mesura necessària per controlar els preus dels lloguers.

D'altra banda, els socialdemòcrates volen que s'inverteixi 500.000 euros en la recerca de la definició de la marca Andorra, i volen augmentar en 350.000 euros els recursos del projecte del Pla de reactivació del comerç.

stats