Política 10/05/2015

El PS qüestiona l'aprovació del Pla sectorial de noves infraestructures amb el Govern en funcions

La consellera socialdemòcrata Rosa Gili ha presentat, a més, una demanda d’informació en la qual sol·licita al Govern el Complement del Pla sectorial de noves infraestructures viàries

ARA Andorra
1 min

Andorra la VellaSegons ha informat el Partit Socialdemòcrata mitjançant un comunicat, la consellera general Rosa Gili ha presentat una demanda d’informació en la qual "sol·licita al Govern el Complement del Pla sectorial de noves infraestructures viàries aprovat pel Govern en funcions el passat 18 de març".

Els Socialdemòcrates qüestionen "la coherència i la legitimitat política de l’aprovació del Complement del pla sectorial de noves infraestructures viàries durant el període d’un Govern en funcions i a proposta d’un Ministre d’Economia i Territori sortint". A més, afegeixen la seva sorpresa per la "no publicació electrònica de tots els documents relacionats, quan sí es va publicar en la seva totalitat el Pla sectorial de noves infraestructures viàries del 2003".

Al final de la nota de premsa, el PS recorda que el decret del 18-3-2015 precisa que per consultar tots els documents cal fer-ho en dies i hores hàbils d’obertura al públic al Ministeri d’Economia i Territori.

stats