Política 21/01/2015

Pere López, Rosa Gili i Gerard Alís encapçalen la llista nacional del PS

Els exconsellers generals Mariona González i David Rios lideren les territorials de la Massana i Encamp

N.m.
2 min
Els representants dels Verds, PS i IC durant la presentació de l'acord aquest dimarts / M.C.

Andorra la VellaLa coalició formada pel Partit Socialdemòcrata, Iniciativa Ciutadana i els Verds d'Andorra han fet públiques, aquest dimecres, les seves candidatures nacionals i territorials a les set parròquies. La llista nacional, encapçalada per Pere López, tindrà en segon lloc la fins ara consellera general Rosa Gili, seguida de Gerard Alís, i en quart lloc el membre dels Verds Aboubacry Mamadou. En les territorials destaquen els noms dels fins ara consellers Mariona González, encapçalant la Massana, i David Rios, al capdavant d'Encamp, així com l'exministra de Cultura, Susanna Vela, a Escaldes.

Finalment, la coalició entre el Partit Socialdemòcrata, els Verds d'Andorra i Iniciativa ciutadana s'ha tancat amb unes llistes que incorporen membres dels diferents grups. Pel que fa als Verds, ocupen el quart lloc de la llista nacional amb Aboubacry Mamadou i el segon lloc de les territorials d'Escaldes i Sant Julià de Lòria.

La llista nacional està formada per Pere López, Rosa Gili, Gerard Alís, Aboubacry Mamadou, Judith Salazar, Carles Blasi, Jordi Font, Eduard Ricard, Esteve López, Maria Josep Loncà, Antoni Fernandez, Raquel Rodríguez, Trinitat Lozano i el president del partit, Vicenç Alay. Com a suplents hi ha Sergi González, l'advocat Manuel Pujadas i l'antic primer secretari del partit, Ferran Goya.

Pel que fa a les territorials, la fins ara consellera general Mariona González encapçala la Massana acompanyada de Rosa Mari Rechi. A la capital es presenten Joan Ramon Marina i Jan Cartes; a Sant Julià de Lòria Josep Maria Cucalón i el verd Pere Guiu; a Canillo, encapçala la llista el membre d'Iniciativa Ciutadana, Sergi Ricart, acompanyat de Didier Brad; a Encamp, el fins ara president del grup parlamentari David Rios encapçala la llista amb Núria Pirot; a Ordino Víctor Iriarte i Noelia Vicente són els candidats; i a Escaldes-Engordany, Susanna Vela està acompanyada del verd Josep Mas.

stats