Política 17/09/2016

Vols de passatgers aquest hivern

Andorra no pot esperar. Després de la reunió mantinguda ahir amb la Generalitat, Alcobé detalla la intenció perquè es busquin companyies que puguin operar aquest hivern

Ana
1 min
Visitants arribant en el primer vol comercial

Sant Julià de LòriaEl ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé ha anunciat després de la reunió mantinguda ahir amb la Generalitat de Catalunya que malgrat que l’estat espanyol es troba en procés de licitació de l’equipament tecnològic per millora l’aeroport, el Govern treballarà perquè companyies que puguin operar amb sistema visual comencin a operar vols comercials a l’Aeroport de La Seu – Andorra.

Tot i que al gener de 2015, l’aeroport d’Andorra – la Seu va obrir l’activitat comercial i que la Generalitat de Catalunya van signar un acord de col·laboració per treballar en la gestió i cerca de vols turístics i de passatgers els requisits tècnics perquè les companyies puguin operar depenen de la inversió estatal a l’aeroport.

Alcobé considera que el país “no volem esperar perquè encara pot estar un any o un i mig més” i per la temporada vinent d’esquí -tot i reconèixer que és difícil- treballaran perquè alguna companyia aèria plantegi vols comercials des de l’aeroport de La Seu. Segons Alcobé, aquesta infraestructura és estratègica pel país i per això “hem de perseverar perquè aquest hivern hi hagi un mínim de vols comercials”.

stats