Andorra celebrarà aquest Sant Jordi commemorant la figura de Pompeu Fabra

Un recull de les conferències de la jornada sobre el lingüista que va organitzar el ministeri de Cultura, Joventut i Esports

El Centre de la Cultura Catalana d’Andorra publicarà, aquest Sant Jordi, l'obra: 'Andorra i Pompeu Fabra'. Un recull de les conferències de la jornada sobre Pompeu Fabra que va organitzar el 18 de setembre passat el ministeri de Cultura, Joventut i Esports, amb la col·laboració del Centre de la Cultura Catalana. L'any 2018 van tenir lloc arreu dels Països Catalans nombrosos actes per commemorar la figura i l'obra de Pompeu Fabra, atès que se celebraven 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català, a banda dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

Aquest Sant Jordi, per tancar el cercle i deixar constància de la jornada dedicada al seny ordenador de la llengua catalana, el Centre de la Cultura Catalana ha editat Andorra i Pompeu Fabra, el recull de les conferències que van pronunciar Joan Ramon Marina, Robert Basart, Jaume Salvanyà i Jordi Ginebra. Pròximament, es farà una presentació del llibre al centre de català Aprèn Català!, d'Escaldes-Engordany.