Andorra la Vella reparteix més de 1.000 racions d'arròs de muntanya

La gent que s'ha acostat a la plaça del poble ha pogut gaudir d'un concert d'havaneres

La cua de gent envoltant la plaça del poble d'Andorra la Vella ha deixat veure que l'arrossada popular del darrer dia de festa major és dels actes més esperats. El mestre paeller Abundi Monterde ha preparat 1.300 racions en tres paelles que, segons ha explicat, porten " 130 quilograms d'arròs, verdura, ànec o secret ibèric", entre altres ingredients. Cada any canvia la recepta "perquè no sigui repetitiu" i la gent pugui escollir la seva preferida. Amb tot, els plats buits han demostrat que la d'enguany ha agradat.

"Després de les sardanes, la gent es queda fent cua i acaba fent l'àpat de germanor de la festa major", ha explicat la consellera de Promoció turística i Comercial i Recursos Humans, Mònica Codina, que veu com, amb la música d'havaneres del grup Cavall Bernat, s'ha aconseguit " un ambient molt mariner". La festa acabarà aquest dilluns a la nit amb el concert del grup colombià Morat, que és el plat fort de tots aquests dies.