La Biblioteca Pública del Govern posa en marxa el concurs dels Oscars

Està obert a majors de 13 anys que siguin residents a Andorra, i té com un dels principals objectius apropar tothom al món del cinema

El Servei de Videoteca de la Biblioteca Pública del Govern ha posat en marxa el concurs dels Oscars. Per participar-hi només cal omplir una butlleta tipus travessa que es pot trobar a l’entrada de la biblioteca o que es pot sol·licitar per correu electrònic. El concurs proposa escollir un guanyador o guanyadora entre vuit categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor curtmetratge, millor banda sonora i millor pel·lícula en llengua no anglesa. Els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d’encerts seran els guanyadors segons els resultats finals de la cerimònia dels Oscars, que tindrà lloc el pròxim 24 de febrer del 2019.

Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per anar al cinema, amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany i del Cineclub de les Valls. El concurs és obert als majors de 13 anys que siguin residents a Andorra, i té com un dels principals objectius apropar tothom al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals. Cada participant té dret a lliurar una butlleta, ja sigui a la biblioteca o per correu electrònic, fins el 24 de febrer a les 13 hores. La Biblioteca Pública del Govern compta amb un fons de més de 3.332 DVD i blu-ray que que es pot consultar al web: www.catalegbiblioteques.