El Museu Carmen Thyssen Andorra rep més d’11.000 visitants per l’exposició 'Allées et Venues'

Més de 6.000 persones han passat pel museu durant l’estiu

Més d’11.000 persones han visitat el Museu Carmen Thyssen Andorra en la segona exposició que allotjava la pinacoteca: 'Allées et Venues'. Es tracta d’una xifra "molt satisfactòria", segons afirma el museu aquest dimarts en un comunicat, que a més se suma als 20.000 visitants que van visitar l’exposició anterior. En comparació amb aquesta, el museu ha rebut més visitants mensuals que l’any passat i el percentatge de menors d’edat ha augmentat així com la dels andorrans.

El balanç dels mesos d’estiu també ha estat "positiu". Més de 6.000 persones han visitat la instal·lació durant el juny, juliol i agost, la qual cosa representa més d’un 50% del total, tenint en compte que un 10% d’aquests visitants eren nens dels Esports d’estiu, iniciativa amb el qual el museu ha col·laborat per oferir activitats culturals als més petits.

Com a dada assenyalada, el museu ha venut més de 10.000 entrades individuals des de l’obertura de l’exposició 'Allées et Venues', una xifra que correspon al 95% d’entrades totals venudes. També destaquen diferents característiques sobre el perfil dels visitants: quant a edats, més d’un 35% correspon a la franja d’adults (entre 30 i 65 anys), un 18% són majors de 65 anys, 8% són joves (entre 18 i 30 anys) i un 24% menors de 18 anys, data més elevada que l’any passat. Quant a nacionalitats, un 50% dels visitants provenen d’Andorra (possiblement en gran part repetidors), la qual cosa representa un 14% més que per 'Escenaris', un 27% de Catalunya, Espanya 17%, França 6%.