El Cicle de cinema de muntanya i de viatges aposta per la igualtat de gènere

La pel·lícula 'A Land Shaped by a Woman' és una de les projeccions més esperades

La parròquia d'Ordino celebra aquest dijous l'onzena edició del Cicle de cinema de muntanya i de viatges conjuntament amb la parròquia de la Massana, que ve marcat per una aposta que té com a objectiu la lluita per la igualtat de gènere. Una de les pel·lícules més esperades i que precisament mostra el paper fonamental de la dona en aquesta branca és 'A Land Shaped by a Woman', dirigida per Anne-Flore Marxer, que il·lustra el viatge iniciàtic de dues campiones del món d''snowboard freeride' per les gèlides terres d'Islàndia. La pel·lícula ha estat guardonada amb el premi a la millor pel·lícula al festival St Anton a Àustria.

Jordi Serracanta, conseller de Turisme d'Ordino, ha emfatitzat que en aquesta edició “es pretén donar sortida, renom i repercussió a la gent d'Andorra”. Per a Jael Pozo, consellera de Cultura de La Massana, la programació d'aquest cicle “acabarà esdevenint el punt hivernal per excel·lència per a tots aquells amants dels esports de muntanya i sobretot dels viatges en família o en solitari i també conèixer els paratges més hostils del planeta”.

En aquesta edició hi trobarem un gran nombre de sorpreses, una d'elles el protagonisme de Samara Cerezo i Samuel Chico, que a través del seu projecte 'The Walkman Travel', explicaran com s'organitza un viatge amb furgoneta i tots aquells que ho desitgin podran veure el seu vehicle a la plaça de les Fontetes.

Els organitzadors de l'esdeveniment asseguren que any rere any el nombre d'assistents a la cita superen l'anterior. El calendari d'enguany es repartirà per diferents punts del país: la Biblioteca Comunal Antoni Morell i el Teatre de les Fontetes, a la Massana, i l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino.