Col·laboració familiar per crear una samarreta inspirada en l'art

El Museu Carmen Thyssen i la Universitat d'Andorra s'uneixen per impulsar el projecte creatiu

El Museu Carmen Thyssen Andorra ha presentat aquest dijous l'acord de col·laboració amb la Universitat d'Andorra, el qual ha estat signat pel rector Miquel Nicolau i el gerent de l'associació Carmen Thyssen, Pep Farràs. A l'acte, també hi ha assistit Guillermo Cervera, director artístic del museu i comissari. Cervera ha presentat el projecte #ThyssenEnFamilia, que es basa en què els més petits treballin conjuntament amb els adults en un projecte creatiu. Aquesta activitat està basada en un treball realitzat per alumnes de tercer any de Bàtxelor en Ciències de l'Educació, on es posa en pràctica, segons ha dit Cervera, "la part més lúdica per apropar l'art a totes les edats".

En la creació d'enguany, tant pares com fills realitzaran una samarreta estampada amb elements extrets de les obres de l'actual exposició 'Femina Feminae', i on podran triar el seu gust per crear un dibuix únic. En el transcurs de l'activitat també hauran de buscar els diferents elements que hagin triat en les seves creacions i relacionar-los amb el moviment artístic corresponent, que duran a terme gràcies a un díptic i a una presentació. Aquesta nova proposta "permetrà crear un lligam i una interacció entre pares i fills, compartint un moment en família on les diferents visions que es poden tenir de l'obra es posen en comú", ha ressaltat Cervera.

L'activitat es realitzarà en dues parts, per una banda a l'EduCarmenThyssen i a la mateixa sala d'exposicions amb un cost de 15 euros, que inclouen una samarreta infantil, una de mida per adult, així com l'entrada al museu i el díptic per dur a terme l'activitat. La primera sessió tindrà lloc el diumenge 19 de maig a partir de les 11 hores, en el marc de la setmana internacional dels museus. Cal recordar que l'activitat té un nombre de places limitades, per la qual cosa s'ha de reservar prèviament.