Concert de Dàmaris Gelabert a Encamp

La mediàtica cantant infantil es podrà escoltar a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural el pròxim 5 d’octubre a les 17 hores

La sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’ Encamp acollirà el pròxim 5 d’octubre, a les 17 hores, l’espectacle musical de Dàmaris Gelabert. La cantant, pedagoga i musicoterapeuta s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical, amb les seves cançons per a infants que es reprodueixen tant a les cases com a les escoles. 

Des que va començar, la cantant ja ha escrit més 150 cançons i ha publicat setze discos. Actualment, en el seu canal de YouTube acumula ja més de 90.000 subscriptors i els videoclips 'Bon dia', 'Els dies de la setmana', 'Qui sóc jo' i 'Les vocals' superen els 10 milions de visualitzacions.

El concert està adreçat al públic familiar i pretén dotar als assistents amb l’experiència de cantar juntament amb els assistents i de mostrar els efectes positius que això pot provocar. Les entrades es poden comprar i reservar a la pàgina web del comú d’Encamp a partir d'aquest dimecres 11 de setembre a les 9 hores i tindran un preu de 5 euros pels adults, sent gratuïta per a infants i joves que tinguin reserva prèvia.