Danses aèries i música electrònica a la façana del Complex d'Encamp amb 'Llum'

Líquid dansa i Likantropica han acompanyat al públic en un viatge sensorial a través de la llum

La façana del Complex esportiu i sociocultural s'ha transformat aquest dijous en l'escenari de 'Llum', un viatge sensorial on la llum i la música es fusionen. Els ballarins de dansa aèria de la companyia Líquid Dansa, acompanyats de la música electrònica del grup Likantropica i el 'mapping' de Dani Granda, han estat els encarregats de transportar al públic a una altra dimensió.

Olga Da cunha i Pere Vilarrubla són els ballarins que han donat forma a cada una de les notes dels temes interpretats en directe per Likantropica. Una actuació que, segons ha explicat la coreògrafa Sheila Ferrer, “gira al voltant de la creació de la llum i com es veu afectada pel so”.

La proposta de crear un espectacle va sorgir fa tres mesos, quan la companyia i el grup de música van pensar en combinar la dansa aèria, la música electrònica i el 'mapping'. Després d’un procés de creació d’un mes i mig, el resultat ha estat una representació de 40 minuts de durada que han gaudit un centenar de persones.

‘Llum’ forma part de les actuacions del cicle ‘Encamp en clau de llum’, organitzat pel comú d'Encamp. Els propers concerts programats seran el 22 d'agost a l'església de Sant Pere del Pas de la Casa, amb del grup vocal White Heaven, el 23 d'agost al camp de futbol de Prada de Moles, on Jordi Barceló oferirà un recital de piano, i el 30 d'agost a la plaça de Sant Miquel d'Encamp, amb el grup de versions Iarakè & Ginger.