David Aguilar rep el premi Jacqueline Pradère a la superació personal

Ha estat en la primera gala solidària de les persones amb discapacitat

David Aguilar, també conegut com 'Hand Solo', ha rebut el Premi Fundació Jacqueline Pradère en la primera Gala Solidària de les persones amb discapacitat. En un discurs en què s'ha enrecordat de totes aquelles persones que l'han ajudat a seguir endavant, ha manifestat sentir-se orgullós "de pertànyer a una societat inclusiva i solidària com la nostra", així com a les associacions, que demostren que "anem pel bon camí". En l'acte s'ha reconegut a més l'esforç de la delegació andorrana dels Special Olímpics, que fa poc més d'un mes va viatjar fins a Abu Dhabi a competir als mundials.

La Federació Andorrana d'Associacions de persones amb Discapacitat (FAAD) vol que el 25 d'abril esdevingui un dia per al reconeixement de les persones amb discapacitat, i la gala d'aquest dijous ha estat el primer pas. També es vol donar visibilitat a les entitats que conformen la federació, ja que "hi ha gent que no ens coneix", ha explicat la presidenta de l'entitat, Anna Parramon.

L'acte ha comptat amb la presència de l'ONCA, que ha interpretat bandes sonores de pel·lícules tan mítiques com 'Harry Potter' o 'La guerra de les galàxies'. "Volíem innovar perquè s'ho mereixen", ha destacat Parramón. A l'escenari, a més, s'han instal·lat dues pantalles on han aparegut els títols de les pel·lícules. Amb un preu de 15 euros, la primera gala solidària ha venut més de 400 entrades, diners que destinaran a les diferents accions que duen a terme les vuit associacions que conformen la FAAD.