Duo Divertimento, actuació de cloenda del cicle ONCA Bàsic del mes d'agost

Consisteix en un programa d’actuacions de petit format amb músics andorrans i residents

L’ Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) continua la setena edició del cicle ONCA Bàsic amb la darrera actuació del mes d’agost. El cicle consisteix en un programa d’actuacions de petit format que tenen com a protagonistes principals a músics majoritàriament andorrans o residents al país, en formats que van des d’un sol instrument fins al quintet.

El diumenge 18 d’agost, el Duo Divertimento, format per David Font i Elizabeth Downes, tancarà la seva gira de tres concerts dins el cicle ONCA Bàsic amb el seu programa 'Un vespre de divertimento', a Sant Romà de Vila. Per aquesta actuació s’ha de reservar l’entrada a Patrimoni.

El cicle compta amb el suport institucional dels departaments de Museus d’Andorra Patrimoni Cultural, del comú d’Ordino i del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Tal com ha fet en les últimes edicions, Patrimoni Cultural ha col·laborat triant els edificis remarcables i representatius de l’arquitectura civil i religiosa andorrana, aixecats en diferents moments i emplaçats a les set parròquies. En aquesta ocasió, s’ha escollit Sant Romà de Vila, una església originàriament romànica, construïda al voltant del segle XII o XIII i que ha estat reformada en diverses ocasions al llarg del temps.