Estrena mundial a Andorra del documental de David Gilmour ‘Live at Pompeii’

Recull els dos únics concerts de l’exvocalista i guitarrista de Pink Floyd a l’amfiteatre romà de Pompeia, al juliol del 2016, durant la seva gira ‘Rattle that lock’

El pròxim 13 de setembre, a les 22.15 hores, els Cinemes illa Carlemany s’afegiran als més de 2.000 cinemes de tot el món que projectaran el documental de David Gilmour ‘Live at Pompeii’. L’exvocalista i guitarrista de Pink Floyd torna a aquest escenari després de tocar-hi amb la banda britànica de rock ara fa quaranta-cinc anys. 

Es tracta de l’estrena mundial d’aquest film documental, que recull els dos únics concerts de Gilmour a l’amfiteatre romà de Pompeia, al juliol del 2016, durant la seva gira ‘Rattle that lock’. Els concerts es gravaven quan se celebraven els quaranta-cinc anys de la pel·lícula ‘Live at Pompei’, d’Adam Maben, un film documental que mostrava la gravació del concert a porta tancada de Pink Floyd en el mateix amfiteatre i que encara avui està considerat un film de culte. 

‘Live at Pompeii’ recollirà moments destacats i especials dels concerts que Gilmour va fer, aquesta vegada amb públic, el 7 i 8 de juliol del 2016 en aquest emplaçament històric, amb èxits de la seva carrera en solitari, però també amb clàssics de Pink Floyd, com ‘Wish you were here’, ‘One of these days’ o ‘The great gig in the sky’, inclosa aquesta última en el conegut àlbum de Pink Floyd ‘The dark side of the moon’. 

El film mostra també l’espectacular escenografia dels concerts, no només per fer-se des d’un recinte arqueològic d’aquestes característiques, sinó per comptar amb un gran desplegament de llums, una pantalla circular, efectes de tota mena i jocs pirotècnics. Cinemes illa Carlemany s’ha volgut sumar a aquest esdeveniment i ja ha posat les entrades a la venda al seu web al preu únic de 9 euros.