La Fundació ONCA inicia una nova edició del seu projecte musical

El seu objectiu és formar els més petits en el món de la música i gaudir-la en família

La Fundació ONCA, integrada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, inicien una nova edició del projecte educatiu que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. El primer concert familiar a càrrec de Hits i el seu espectacle ‘Concert per a nadons’, es durà a terme el dissabte 9 de febrer amb tres sessions de 35 minuts de durada, a les 10.30, 11.30 i 12.30 hores, a l’escenari del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

Segons els responsables de l’esdeveniment, “és un concert-descoberta on aproparem els més petits a nous ritmes i sons, i on també els descobrirem una banda formada per quatre multiinstrumentistes. Un concert que serà un espai participatiu on no hi ha cap norma si del que es tracta és d’escoltar, cantar i ballar”.

El concert es base en el 'hit'. Què és un 'hit'? De Mozart a Pulp, d’Amy Winehouse a Bob Marley, de Nirvana a Police o U2. Una cançó que arriba a la teva vida per quedar-s’hi. Un tema que no pots parar de sentir dins el teu cap només escoltant-lo una vegada. Una cançó que enganxa. Una tornada que no et pots treure del cap.

Des de l’organització, recalquen que “els nens i nenes tenen una sensibilitat especial per la música i detecten quan una cançó és un 'hit' igual que ho fem els adults. Automàticament, si la música els agrada, es posen a ballar i se’ls il·lumina la cara”. L’actuació es recomana als nadons i infants de 0 a 3 anys.

El dia 28 de gener es posen a la venda les entrades de l’espectacle al web www.onca.ad, a 3 € per localitat (venda anticipada) i 5 € per localitat (dia del concert). El concert és gratuït pels infants menors de 12 mesos.