La Fundació ONCA organitza el darrer taller creatiu de la temporada

L'especialista en música per a nadons Anna Vega s'incorpora a les propostes formatives

La Fundació ONCA, emparada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, organitza el darrer taller de la temporada a càrrec d'Anna Vega sota el títol 'Taller de música compartida'. Per tercera vegada, l'especialista en música per a nadons i per a famílies s'incorpora a les propostes formatives de la Fundació ONCA i presenta un taller per a professionals i un altre per a gent gran, que es duran a terme el 29 de novembre i, d'altra banda, un taller per a les famílies el 30 de novembre. 

El taller dirigit als professionals és obert als treballadors vinculats al programa social de la Fundació ONCA, i donarà continuïtat a la primera sessió formativa feta el 23 de maig. Es durà a terme a la Trapa del Centre cultural i de congressos lauredià. Com a novetat, de les 16.30 a les 18 hores, es faran dues sessions del taller de música per a la gent gran a la Llar de Lòria

D'altra banda, aquest dilluns s'obren les inscripcions pel taller de música compartida dirigida a les famílies, que es durà a terme també a la Trapa. El taller es vertebra en dos grups. El primer està adreçat a nadons que no caminen (d'11 a 11.50 hores o bé de 16.30 a 17.10 hores), i el segon és per a infants que ja caminen (de 12 a 13 hores o bé de 17.30 a 18.30 hores). A banda, es recorda que en ambdós casos cal escollir un horari de matí o de tarda. 

Les inscripcions s'han de formalitzar per correu electrònic (produccioonca@gmail.com) i les places són limitades. El preu per als tallers familiars és de 10 euros. Aquesta quota serà abonada directament el dia del taller, abans d'iniciar l'activitat. 

Segons Vega, "un dels objectius bàsics és enfortir el vincle afectiu entre el nadó i els pares (o germans), fomentant la relació emocional, sonora, motriu i musical, i sobretot per gaudir una estona de la música en família. Serà la música la que acompanyarà a l'infant en la descoberta del seu entorn sonor, la descoberta de la veu i del seu propi cos". L'encarregada dels tallers també afirma que les activitats ajudaran a " estimular i desenvolupar altres aspectes com són la percepció, l'escolta, l'afectivitat, la psicomotricitat, el moviment, la reacció, la relaxació, el plaer i el gaudi en tots els sentits". En l'activitat hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el comú de Sant Julià de Lòria.