Gairebé 2.000 persones visiten l'exposició 'Imatges per tocar'

El Museu del Tabac ha acollit la mostra fotogràfica de Juan Torre

L'exposició 'Imatges per tocar' ha rebut 1.882 visitants durant els tres mesos que ha estat exposada al Museu del Tabac. L'exposició es va inaugurar el 9 de novembre i va cloure el 28 de gener. La mostra ha tingut bona acceptació entre el públic andorrà i entre el públic estranger, la majoria del qual provinent de l'estat espanyol.

L'objectiu de l'exposició fotogràfica 'Imatges per tocar' ha estat mostrar la iniciativa del fotògraf Juan Torre, amb la voluntat d'integrar les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar el públic vers les persones amb discapacitat visual, com el mateix autor de les imatges, que és pràcticament cec. El Museu del Tabac ha informat que "amb aquesta exposició hem obert les portes a l'art accessible, a més de sensibilitzar el públic vers la diversitat funcional oferint la possibilitat als no-invidents d'experimentar les sensacions d'una persona invident". 

El museu va organitzar un acte de presentació per a les associacions de persones amb diversitat funcional, que va estar amenitzat pel músic Toni Fernández, que és invident. L'acte va comptar amb més de 40 assistents, entre els quals hi havia persones invidents que van mostrar la seva satisfacció per gaudir d'un acte cultural adaptat a les seves necessitats. El Museu del Tabac ha reiterat en una nota de premsa que "apostem per una cultura accessible a les sales d'exposicions perquè es converteixin en un espai d'interacció i normalització entre les persones".