Gueimonde i Sans reben els universitaris del Campus de la llengua catalana

Més de 500 estudiants hi han participat al llarg de totes les edicions

El conseller del comú de la massana, Sergi Gueimonde, i el director del departament de Política Lingüística, Joan Sans, ha rebut els 31 estudiants del Campus universitari de la llengua catalana al comú de la Massana. Els participants s'hostatjaran a la parròquia durant els propers sis dies. 

Sans ha afirmat que els estudiants podran gaudir d'una experiència més pròxima al Principat. També ha aprofitat per agraïr la gran tasca tècnica que hi ha al voltant de l'organització d'un esdeveniment d'aquestes característiques. 

El Campus universitari ha arribat a la  divuitena edició. Un total de 525 alumnes provinents de diferents països han participat al llarg de la història del campus. Una mostra de la seva consolidació, tal com ha afirmat Joan Ramon Marina, cap d'àrea de la llengua catalana. "La voluntat és que l'estiu sigui una oportunitat de formació lingüística del català sortint del món acadèmic i teòric i fent un aprenentatge comunicatiu", ha explicat Marina aquest dilluns. 

Els estudiants participen en múltiples activitats, com ara l'espectacle 'Rebel' del Cirque du Soleil o  el concert d'orgue de Michal Novenko. També podran gaudir de la naturalesa andorrana fent una visita al Comapedrosa, i també assistiran a l'homentatge de l'escriptor Antoni Morell, a càrrec de Laura Casanovas, professora del campus.