Joc d'enginy per al Dia internacional de l'art

El museu Carmen Thyssen proposa una activitat per a tots els públics aquest diumenge, 15 d'abril

El proper diumenge, 15 d'abril, el museu Carmen Thyssen Andorra ha organitzat un joc d'enginy, per celebrar el Dia internacional de l'art. Es tracta d'una proposta lúdica adaptada a tots els públics, que s’inclou dins del 'Have an Art Day', el programa d’activitats que el museu proposa per apropar l’art a tothom.

El joc d'enginy que ha preparat el museu Carmen Thyssen consisteix a relacionar una obra de la col·lecció Carmen Thyssen, que no està exposada, amb les divisions temporals i temàtiques que es poden veure a 'Allées et Venues', l'actual exposició que allotja la pinacoteca. Tots els visitants que adquireixin la seva entrada, de les 10 a les 13 hores, rebran un díptic amb les obres que entren en joc i els trets característics dels diferents blocs expositius: els mestres antics, l'expressionisme alemany, el modernisme català, l'impressionisme francès o l'escola americana.

Els participants, amb l'ajuda de l'audioguia, les pantalles i els guies del museu, podran endinsar-se en l'exposició i ampliar els seus coneixements artístics.

El museu informa que els que relacionin les obres amb els seus espais rebran un obsequi especial així com un 10% de descompte a la botiga.